Tre typer av vinställ för ditt hem

Det finns vinställ för alla inredningsstilar, de som blir en inredningsdetalj och de som döljer flaskorna. Genom att tänka igenom inköp av de detaljer som även har en praktisk funktion kan få ditt hem att bli mer enhetligt och passa just dina behov.

De enkla sakerna som vinställ kan ge ditt hem en knorr i inredningen eller ge hemmet en känsla av sammanhållning. Omständigheter kan styra vilket typ av vinställ du behöver, för en växande samling eller låsbara för att hålla klåfingriga borta.

Klassiska vinställ i trä

De mest klassiska ställen för vinflaskorna är oftast i trä som hålls ihop med metallband av olika sorter. De finns för några få flaskor och du kan ofta bygga på dem med flera delar om du samlar på dig allt fler flaskor.

Behöver du vill inspiration till nya flaskor att sätta i stället kan du testa hemprovning av vin. Du får en inköpslista på viner som ska avsmakas under guidning av ett proffs. Sedan testar du och valfritt antal vänner eller ensam i ditt egna hem.

Dekorativa ställ för vinflaskor och mer

Vill du ett vinställ som även fungerar som dekoration kan ett vinställ med hyllor vara stilen som passar dig. Där kan du ställa böcker om vin, vinglas och annat som har med vin att göra. För en mer modern look finns det ställ som knappt syns där flaskorna ser ut att motstå gravitationen. Du kan välja mellan ställ som sätts upp på väggen och de som ska stå på en byrå eller liknande.

Lås in vinflaskorna

Det finns många anledningar till att vilja låsa in flaskorna, opålitliga tonåringar, värdefulla flaskor eller bara för att få en känsla av trygghet i allmänhet. Det finns ställ för så få  som tre-fyra flaskor som du kan låsa fast dem i. Och du kan välja ett vinställ som är en hel möbel som påminner om en fågelbur i designen där du kan sätta ett hänglås på dörren.

Comments are closed.

Post Navigation